Ànima de Natura

Projecte

Anima de Natura (AdN) desperta

LA NATURA DE LA PERSONA

….

més profunda de l’explorador fent créixer vocacions i somnis, i l’ajuda en el seu camí personal i professional a i amb la NATURA com a font de CONEIXEMENT i SAVIESA al servei de la seva SALUT i BENESTAR a nivell HOLÍSTIC.


Anima de natura en basa en el següents CODIS ÈTICS:
  • Vetllar per la PERSONA: Creiem en el talent innat i mèrit de la persona en si mateixa, així com el moment vital que viu i transita per assolir una millor qualitat de vida personal i/o professional en un context de canvi global col·lectiu. Entenem la persona holísticament, és a dir, tenint en compte la dimensió física, mental, emocional, espiritual i relacional.
  • Donar CONFIANÇA i CONFIDENCIALITAT: Total discreció i educació amb la informació personal i professional facilitada per part de l’explorador per a millorar la seva VIDA EMOCIONAL i ESPIRITUAL .
  • Oferir AMOR i PAU: La persona troba un espai favorable i còmode per poder-se mostrar vulnerable, i obrir-se a noves possibilitats i espais de la vida.
  • Conservar i sentir la NATURA: La Natura ja ens ofereix els seus beneficis tant sols compatint-hi espai i temps en un context de canvi climàtic i les seves conseqüències en tots els àmbits de la societat, i a més a més gaudim de l’aprenentatge vital que ens ofereix conèixer la seva naturalesa biològica, vivint-la com a mentora. Som natura, i hem de respectar-la i respectar-nos.
  • Oferir PASSIÓ, PROFESSIONALITAT I RIGOR: Els nostres GUIA ACOMPANYANT PSICONATURALISTA  totalment compromesos a donar el millor de si mateixos per assolir el màxim benestar i satisfacció a l’explorador.
  • Viure amb mentalitat EMPRENEDORA: Innovació i canvis evolutius per ser els propis amos de la pròpia experiència vital com a exploradors.

 


Els nostres VALORS per arribar-hi són:

AMOR i ESPIRITUALITAT vers les PERSONES.
SAVIESA de la NATURA com a mitjà per arribar-hi.
CONEIXEMENT i HUMANITAT per aplicar-ho.