Ànima de Natura

Trobada Unschoolers

Quan:
8 de juny de 2019 @ 10:00 – 15:00
2019-06-08T10:00:00+02:00
2019-06-08T15:00:00+02:00
Preu:
5€

COMPARTIR ENS ENRIQUEIX

Compartir amb altres famílies que han escollit una educació similar sempre reconforta. I poder compartir experiències ens enriqueix i ens duu noves mirades de la realitat per seguir creixent com a pares i mares, i famíles.

Programa:
  • Passeig per la natura, planer i curt, pel bosc i els camps que envolten la Masia.
  • Joc lliure pel Bosc. Ens aturarem a mig camí, deixarem que els infants juguin lliurement (i els acompanyarem sempre que calgui).
  • Cercle per compartir. Mentrestant, farem el Cercle per Compartir experiències, dubtes,… Tornarem a reemprendre el camí per acabar la volta circular i tornar a la Masia.
  • Cercle de Percussió (a càrrec d’en Jordi, d’Uniso). A l’esplanada, ens deixarem portar pel ritme que duem dins. Descobrirem la percussió en grup com eina d’empoderament i unió.
  • Picnic amb Conversa. Entrarem a la sala gran de la masia, disposa de lavabos i dutxa. Allà podrem dinar en calma mentre conversem o els infants juguen lliurement per l’espai interior. (El dinar l’heu de portar de casa).
  • Cercle de Pintura. Més tard, a la mateixa sala hi haurà una proposta de calma i creativitat. Pintarem en comunitat, farem un mural entre tots abans de tancar la trobada.
*Proposta inicial, susceptible a canvis en funció dels infants i el clima meteorològic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *