Descobreix el projecte Ànima de Natura 

i descobreix el teu propi AdN

MISSIÓ

Despertar els somnis més profunds dels clients del projecte i ajudar-los en el seu camí personal i professional a i amb la natura com a font de coneixement i saviesa al servei de la persona.

VISIÓ

Ànima de Natura és un referent en l’acompanyament personal basat en el coneixement i saviesa de la natura, entenent la NATURA com a mentora i mestra, i la PERSONA a nivell holístic. Alhora som un agent en la conservació de la natura pel valor que aporta al benestar, salut emocional i espiritual de les persones, en el camí cap a la autorealització plena de la persona, i en desenvolupament dels seus diferents talents i competències dins del creixement personal.

VALORS

Els nostres valors per arribar són:

  • Amor i espiritualitat cap a les persones.
  • Saviesa de la natura com a mitjà per arribar-hi.
  • Coneixement i humanitat per aplicar-lo.

 

 

Ets un explorador?

 

Ànima de Natura (ADN) desperta LA NATURA DE LA PERSONA, el que anomenem EXPLORADOR/A. 

L’explorador/a busca descobrir el que hi ha – en l’ànima -, recórrer un espai – a la natura -, reconèixer minuciosament l’estat – emocional i espiritual -, reconèixer d’una manera sistemàtica i seqüencial alguna cosa – en el procés de canvi -, per deixar de ser exploradors/es i VIURE desde l’ANIMA DE NATURA que hem vingut a SER.

Aquest procés permet arribar al més profund de l’explorador/a, despertant talents i habilitats personals innates, fent créixer vocacions i somnis, i ajuda en el seu camí personal i professional a i amb la natura com a font de coneixement i saviesa al servei de la seva salut i benestar a nivell holístic.

,Anima de natura en basa en el següents codis ètics:

  • Vetllar per la persona: Creiem en el talent innat de la persona en si mateixa, així com el moment vital que viu i transita per assolir una millor qualitat de vida personal i / o professional en un context de canvi global col·lectiu. Entenem la persona holísticament, és a dir, tenint en compte la dimensió física, mental, emocional, espiritual i relacional.
  • Donar confiança i confidencialitat: Total discreció i educació amb la informació personal i professional facilitada per part de l’explorador per millorar la seva vida emocional i espiritual.
  • Oferir amor i pau: La persona troba un espai favorable i còmode per poder mostrar-se vulnerable, i obrir-se a noves possibilitats i espais de la vida.
  • Conservar i sentir la natura: La natura ja ens ofereix els seus beneficis, compartim en ella espai i temps en un context de canvi climàtic i les seves conseqüències en tots els àmbits de la societat que això suposa, i a més gaudim de l’aprenentatge vital que ens ofereix conèixer la seva naturalesa biològica , vivint-la com mentora. Som natura, i hem de respectar-la i respectar-nos al mateix temps.
  • Oferir passió, professionalitat i rigor: El nostre guiatge i acompanyament psiconaturalista està totalment compromè a donar el millor de nosaltres mateixos per assolir el màxim benestar i satisfacció a l’explorador/a.
  • Viure amb mentalitat emprenedor: Innovació i canvis evolutius per ser els propis amos de la pròpia experiència vital com exploradors.