Retirs

Experiències residencials organitzades per Ànima de Natura.

Amb col·laboracions d’altres experts i especialistes en altres disciplines complementàries: ioga, cant terapèutic, dansa terapèutica, kundalini ioga, disseny humà …

RETIR DE SANACIÓ

Retrobament amb la saviesa interna. Eines per connectar

Kundalini Ioga, cant conscient, espiritualitat, bany de naturalesa, rituals de sanació a través dels elements de la Terra
 • Dia: 3 dies en cap de setmana.
 • Hora: De 18h. Del divendres a 17h. Del diumenge.
 • Inscripción: Interessats escriure en el correu animadenatura@animadenatura.cat, i us avisarem en la propera edició personalment.

Descripció: Hem dissenyat el retir anomenat “sanació” amb l’objectiu que sigui la porta que ens ajudi a entrar en les profunditats del nostre ésser, del que vam fugir sempre tant. Reconèixer en nosaltres la capacitat d’autosanació, sempre amb simplicitat mitjançant: la presència, la mirada amorosa del que som per dins i al mateix temps del que ens envolta, aprenent a connectar amb el nostre adult i el nen intern, el cant de mantres , la natura com a mirall i mare, la respiració, el silenci, la meditació, el ioga, cercles de paraula i amb un grup de persones que busca el mateix, saber estimar i estimar-se.

Actuem en un espai segur, lliure de culpa i judicis. Ho portem a terme, acompanyant a recordar com fer-ho, sempre amb un ritme amorós i adaptat a les necessitats del grup, per a més endavant, poder recórrer al camí cap al nostre propòsit vital. En aquest retir de “sanació”, tenim ganes d’acompanyar totes les persones que ho necessiten, perquè tenim clar que el procés vital de tornar a connectar amb un mateix i amb la vida no és fàcil. Tots carreguem motxilles plenes de dolor i sofriment, i el sofriment és innecessari.

El dolor, cal mirar-lo per poder prendre la responsabilitat i l’aprenentatge que ens vol regalar, així, ser els nostres propis salvadors. I d’aquesta manera, convertir-se en lliures del que ens frena a viure en presència i amor al dia a dia. La vida pot ser d’una altra manera, la podem fer d’una altra manera. Vens a recordar amb nosaltres com fer-ho? No cal que ho facis tot sola, a nivell individual tenim un gran potencial per sanar-nos i aprendre a estimar-nos, però fer-ho en soledat no sempre és possible. Comença a ser hora de canviar el nostre caminar cap a una humanitat que té tot el potencial per posar amor i presència allà on més cal.

Som la transformació, l’esperança, l’amor i el canvi que anhelem, n’hi ha prou canviar la mirada. Humilment, esperem que aquest viatge que hem creat serveixi per seguir avançant en l’autocuració, i poder observar, que som el que som, i que amb això ja n’hi ha prou, partir de l’ara, mirar-ho com una benedicció i treure els millors beneficis per començar a voler-ho tot.

RETIR DE PROPÒSIT DE VIDA

CONNECTA AMB LA TEVA DIRECCIÓ DE VIDA, POSA EN VALOR EL TEU ADN!

Adn, ikigai, disseny humà, kundalini ioga, cant conscient i bany de natura.

 • Día: 3 días en cap de setmana.
 • Hora: De 18h. Del divendres al 17h. Del diumenge.
 • Inscripció: Interessats escriure en el correu animadenatura@animadenatura.cat, i us avisarem per la pròxima edició personalment.

Descripció: Et presentem aquest retir dirigit a descobrir el propòsit de vida de cada un dels exploradors del retir. Si estàs perdut, si esperes que arribi el divendres per començar a viure, si no estàs convençut on vas ni perquè, aquest és el teu retir! Treballarem per poder traspassar les resistències que ens impedeixen veure clar i sentir, tornant al moment present mitjançant la respiració, el ioga, la saviesa, els beneficis i coneixements que ens aporta la natura i el seu efecte mirall, el treball del nen interior, el silenci i el compartir amorós en grup que ens ajuda a sentir-nos sostinguts.

Amb aquesta maduració interior, anem a descobrir la teva carta de disseny humà, amb la qual vas a conèixer tot el teu potencial, la teva autoritat interna i el teu propòsit de vida a través del teu Ikigai. Tornarem al nostre interior per entendre la nostra ànima i desxifrar-per ser qui som. Estàs preparada per reprendre el timó de la teva vida?

RETIR D’ACCIÓ

ATREVÈIX-TE A SER QUI ETS 

Kundalini Yoga, Guiatge i Acompanyament Psiconaturalista, dansateràpia a través dels elements de la Terra, creativitat vital, silenci i natura.

 • Dies: 3 dies en cap de setmana. 
 • Hora: De 18h. Del divendres a 17h. Del diumenge.
 • Inscripció: Interessats escriure en el correu animadenatura@animadenatura.cat, i us avisarem per la propera edició personalment.

Descripció: Aquest és un retir dedicat a la presa de consciència, la connexió amb l’essència i la part genuïna de la persona. Fem ús de l’efecte mirall de la Natura, la dansa, el moviment i la creativitat buscant la integració psicofísica, a través dels cinc elements naturals de la Mare Naturalesa, a nivell emocional, espiritual i corporal. Això ens permetrà prendre consciència del que ens fa sentir bé, dissenyar el nostre propi camí explorant el moviment natural i orgànic.

Ho farem creant un llenguatge d’expressió que sorgeixi de l’escolta i a través de l’acte creatiu. El ioga Kundalini, l’efecte mirall de la natura, la meditació i el cant de mantres es consideren punts clau del programa per a posar en disposició el nostre cos i preparar-lo per al treball posterior.

L’objectiu del retir anirà enfocat a obrir els sentits per desenvolupar la percepció sensorial, recreant i fent propi el que ve de fora, buscant una alineació entre acció, pensament i emoció.

RETIR INDIVIDUAL

TERÀPIA INDIVIDUAL HOLÍSTICA EN LA NATURALESA

Guiatge i acompanyament psiconaturalista, bany de naturalesa personalitzat, desperta la teva natura, meditació i visualitzacions guiades i molt més.

 • Dia: Caps de setmana, vacances de setmana santa, juliol i agost, el nombre de dies que tu vulguis. 
 • Horari: Ens adaptem a les teves necessitats i objectius. 
 • Aportació: Tu poses el preu. 
 • Inscripció:  En aquest enllaç.

Descripció: Et proposem un retir a la carta, depenent de les teves necessitats, objectius, pressupost i disponibilitat. Ja no hi ha excusa per no dedicar-te un temps per a tu, en silenci i enmig de la natura. Tu tries quins dies, i la quantitat de dies que vols o necessites per al teu moment personal o de canvi vital pel qual transites. Ara és el moment per dedicar-te el temps i espai que no trobes en el teu dia a dia! Posa’t en Valor!