Espais

Espai sostenible gràcies a projectes d’autoconsum i aprenentatge que mantenen durant tot l’any i de forma permanent.

Sala Sol

Sala perfecta per fer teràpia amb grups, team building, coaching grupal, dinàmiques amb grups, banys de so, ioga, meditació, dansa terapèutica, cant terapèutic, kirtans, entre d’altres pràctiques per curar cos i ànima.

Sala que ocupa tota la planta 4, gran i oberta, diàfana, amb llar de foc, 2 lavabos complets, i una cuina, amb molta claredat ja que està envoltada de finestres exteriors. Hi ha 3 sabaters, un tamboret per deixar les sabates i tenir el plaer de caminar descalç.

 

Sala Terra

Sala de la 3a planta, de mida mitjana amb una taula, un sofà de 3 places i 3 butaques individuals, disposa de dos baguls de jocs per a nens, un baúl de fusta gran amb jocs de taula per a adults, taula i cadires, pantalla i projector per a formacions, així com pissarra de vileda per fer sessions teòriques, amb detalls acollidors com catifes, porta-revistes i puff de vimet, caixa amb mocadors, que donen el clima adequat per fer sessions terapèutiques, tertúlies, migdiades o estones de lectura compartida. Es pot completar la sala amb 30 cadires de fusta per a formacions teòriques.

Sala Lluna

Sala de treball de l’equip Ànima de Natura, on disposem d’una gran biblioteca preciosa al voltant de llibres sobre la naturalesa, a nivell de coneixement biològic, terapèutic, i com aquesta és mestra i mentora alhora. Serveix de consulta, inspiració, investigació i desenvolupament per al mateix equip i projecte d’Ànima de Natura. És una sala de reunions i per fer teràpia individual, intimista i recollida.

Rebedor / Menjador

Entrada acollidora, amb sofà i tauleta, taula amb informació turística, racó per als nens, i piano. Es col·loquen les taules i cadires durant els àpats amb una capacitat de 40 persones.

Aquest espai a més inclou:

  • 4 taules grans plegables, i 1 petita.
  • 28 cadires d’alumini i 12 de fusta.
  • 2 trones (cadireta de nen de peu o assegut), i una tauleta amb dues cadiretes per nens. 
  • Cuina gran i completa amb nevera, congelador, i rentaplats, i plenament preparada amb un joc de coberteria complet.
  • Taula i 2 cadires de fusta per a nens amb catifa de vimet.
  • Pissarra amb retoladors per pintar.
  • Tamboret de fusta.